KEVA Ninove is ontstaan uit de koninklijke harmonie van de Ninoofse deelgemeente Aspelare. De bijna 150 jarige geschiedenis vertaalt zich vandaag in een trio van orkesten die op een eigentijdse en vrolijke maar degelijke wijze muziek brengen. Het harmonieorkest, de swingband en voor jou, het Jeugdorkest! 

Welkom startende muzikant!

Hierbij een kort woordje uitleg wat je mag verwachten als beginnend muzikant bij KEVA = Kunst, Eer & Vermaak Aspelare.

Bij ons vind je een leuke groep om samen te leren musiceren. Omgeven door je (toekomstige) vrienden krijg je de beginselen mee van samenspel en gaandeweg groeien we naar een tof orkest. We stemmen de muziek af op het niveau van onze muzikanten en onder de deskundige leiding van onze dirigent Eamonn Van Eetvelde zal je veel bijleren. 

Wie bij ons komt meespelen kan dat uurtje repeteren ook gebruiken als het uur ALC / samenspel erkend door de Muziekacademie van Ninove. 

Bij KEVA kiezen we voor de muziek die we graag spelen. Wat pop- en rockmuziek, wat filmmuziek, wat gekende klassieke deuntjes, voor ieder wat wils.  

Geen kosten

Omdat we willen inzetten op de ontwikkeling van onze muzikanten, zorgen we ervoor dat de toetreding kosteloos verloopt. En dat je kan genieten van vele extra's.

  • We werken met steunende leden, dus muzikanten kunnen vrijblijvend toetreden
  • Jaarlijkse tussenkomst bij de inschrijving aan de muziekacademie
  • Tot 10% bijdrage bij de aankoop van een eigen instrument
  • Na elke repetitie voorzien we een drankje
  • Elk jaar wordt er een leuk gadget uitgedeeld aan onze muzikanten (rugzak, pet, mok, potlood, ...)
  • We hebben enkele starters-instrumenten ter beschikking.
  • KEVA-weekend met toegankelijke prijs
  • Tussenkomst voor muzikanten voor het Cecilia-feest  

Jaarprogramma

Keva zorgt voor een prachtig jaarprogramma. Muzikaal zijn er heel wat optredens in de buurt van Ninove, maar ook in Gent, Brussel of aan de kust zijn we een welkome gast. In het voorjaar is er ons repetitieweekend waarbij we ons "Lenteconcert" voorbereiden. Tijdens het KEVA Weekend wordt er intensief gerepeteerd, maar er is ook veel tijd voor ontspanning: de KEVA-Quiz, een karaoke-party of een free-podium maken het weekend onvergetelijk. Onze Ceciliaviering en ons Kerstconcert zijn dan weer jaarlijkse gelegenheden om familie en vrienden te ontmoeten. Voor ons jeugdorkest is er het jaarlijkse concert tijdens de Kermis van Nederhasselt. En speelt de jeugd mee op het Lenteconcert, of organiseren we een Brunchconcert. 

 Praktische Info

Wil je lid worden van KEVA, neem dan contact op met Robbe De Geyter op +32 475 37 71 29 of spring gewoon eens binnen op onze repetitie. 


Repetities op vrijdagavond

KEVA-Jeugdorkest: 19u

KEVA-Harmonie: 20u15

in het

Buurthuis Hofstad

Nederhasseltstraat 338

9404 Aspelare


Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten,

stuur dan een mailtje naar

info@keva-ninove.be